contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

6 Carrer de Santa Clotilde
Barcelona, Barcelona, 08012
Spain

(+34) 659 343 329

pirata mirant les estrelles.jpg

El pirata de les estrelles

 

Una petita odissea a la recerca de l’empatia i l’amistat. 

Aquesta és l’aventura del pirata Ulisses el Barba-Roig. Un pirata que tenia tanta gana que un dia va decidir menjar-se totes les estrelles. Però com s’ho farà per arribar al cel? I què en dirà la lluna de quedar-se tota sola? Una divertida i delicada història amb sirenes, remolins de vent, balenes gegants, cofres amb tresors i moltes estrelles.

Amb la col·laboració d’Associació ELNA. Les activitats suggerides al final del llibre per treballar l’empatia han estat supervisades per tècniques en educació emocinal d’aquesta ONG centrada en formar nens, pares i mestres en l’educació emocional.

Amb material per treballar a casa. El llibre ve acompanyat d’exercicis d’educació emocional per aprofundir al màxim en l’objectiu que pretén transmetre el llibre i per potenciar la comunicació a les llars.

Amb una estrella de l’empatia de regal! Disponible a l’apartat de Descàrregues. Anar-hi

 

----------------------------------------------------

Una pequeña odisea en busca de la empatía y la amistad. 

Esta es la aventura del pirata Ulises el Barbarroja. Un pirata que tenía tanta hambre que un día decidió comerse todas las estrellas. Pero, ¿cómo se las arreglará para llegar al cielo? ¿Y qué dirá la luna después de quedarse sola? Una divertida y delicada historia con sirenas, remolinos de viento, ballenas gigantes, cofres con tesoros y muchas estrellas.

Con la colaboración de Asociación ELNA. Las actividades sugeridas al final del libro para trabajar la empatía han sido supervisadas por técnicas en educación emocinal de esta ONG centrada en formar niños, padres y maestros en la educación emocional.

Con material para trabajar en casa. El libro viene acompañado de ejercicios de educación emocional para profundizar al máximo en el objetivo que pretende transmitir el libro y para potenciar la comunicación en los hogares.

¡Con una estrella de la empatía de regalo! Disponible en el apartado de Descargas. Ir.

 

Babulinka Books, 2014