contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

6 Carrer de Santa Clotilde
Barcelona, Barcelona, 08012
Spain

(+34) 659 343 329

alex5.jpg

ÀLEX I EL HULA HOOP MÀGIC

On és l'Àlex? Però si només ha trepitjat el hula hoop! Segueix-la per mars i boscos, mentre es transforma primer en una formiga forçuda i després en una balena àgil, una girafa, un esquirol i un hipopòtam.

Podrà tornar a casa? Una història divertida, magníficament il·lustrada, que convida a no donar-se per vençuts, provar-ho tot i ser valents.

Editorial BiraBiro

 

Laura Huerga (1978) és editora de Raig Verd i Rayo Verde. Ha publicat, entre altres, la Premi Nobel de Literatura Svetlana Aleksiévitx en català i escriptors tan fascinants com Gerbrand Bakker, Magdalena Tulli, Zoran Malkoc o Alasdair Gray. També ha escrit un altre conte titulat Els Malets, il·lustrat per Laia Puig.

Albert Arrayás (1990) va estudiar la carrera Belles Arts a la Universitat de Barcelona i just quan la va acabar, amb 22 anys, ja es va començar a endinsar en el món de la il·lustració. Es va instal·lar a Cadàver Exquisit, on va conèixer a grans professionals de l’àmbit artistic, i en molt poc temps li van començar a ploure encàrrecs, i fins avui!