contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

6 Carrer de Santa Clotilde
Barcelona, Barcelona, 08012
Spain

(+34) 659 343 329

Captura de pantalla 2016-09-22 a las 21.53.46.png

UKELELE LITTLE

Aquest projecte va sorgir a partir de la idea que tenia la Clara Moranta Martí, creadora y directora de Ukelele little, una empresa dedicada als més petits de la casa fet amb molt d'amor. Les nostres històries es van creuar i va sorgir aquesta sinèrgia tan preciosa. Us presento la Cançó més bonica:

>>COMPRAR SONALLS<<

>>COMPRAR COIXINS<<

Hi havia un mariner somiador de mena que li encantava sortir a navegar les nits de lluna plena, quan una llum màgica es reflectia sobre el mar.

Lliscava mar endins acompanyat per un petit ukelele que havia trobat de viatge per terres estranyes. En arribar a un bon indret, llençava l’àncora i composava cançons amb veu dolça i tocar melangiós.

Al fons del mar hi havia una sirena de cabells llargs color corall que quan veia sortir la lluna tan rodona, ja l’esperava per poder-lo escoltar. Només tenia un desig i era aprendre a tocar aquell instrument que de tan que li agradava la feia enrojolar.

Els seus amics sempre la voltaven, una estela marina embullada als cabells, un cavallet de mar i una munió de peixets que mai no la deixaven sola. I cóm se l’estimaven! No volien res més que veure el seu somni fet realitat i una nit en què gaudien de les entonades del mariner, l’estela i el cavallet es van enganxar a la corda de l’àncora per pujar fins al vaixell.

El mariner els va trobar i divertit els va demanar que hi feien fora de l’aigua… El cavallet que era molt pinxo, li va explicar la història de la sirena, que es delia per la seva música i per aprendre a tocar aquell curiós instrument.

Sota l’aigua la sirena estranyada, cercava els seus amics per tot arreu i quina va ser la seva sorpresa en trobar-los amb el mariner. Ell li va dir que no tingués por, que res el faria més feliç que gaudir amb ella les nits de lluna plena aprenent a tocar junts la música del mar.

Així passaren els mesos, amb els seus dies i les seves nits. Plegats van fer moltes cançons, cada una millor que l’anterior, fins arribar a composar la cançó més bonica que s’ha escrit mai. Tant és així que encara ara, quan la toquen, les onades s’aturen, els estels brillen amb més intensitat i la lluna emocionada, plora sobre el mar.

Clara Moranta Martí